Användarvillkor för Hyrenbostad.se

Användarvillkor

När du använder någon av de tjänster som tillhandahålls av Hyrenbostad.se måste du acceptera våra användarvillkor. Vid användning av Hyrenbostad.se accepteras villkoren automatiskt. Accepteras villkoren, så är avtalet bindande mellan dig och Hyrenbostad.se.

Användarvillkoren framgår enligt gällande lagar.

Regler för reklam

Hyrenbostad.se tillåter inte provocerande eller fientliga texter, samt texter som kan diskriminera personer eller företag m.m. Hyrenbostad.se har rätten att ta bort eller redigera alla, eller delar av texter som publiceras på Hyrenbostad.se.
Konsumtion av ensamrätten

Hyrenbostad.se och varumärkeslagen

Enligt lag måste en näringsidkare eller privatperson som använder sig av Hyrenbostads namn i marknadsföringssyfte, bloggar eller annan allmännyttighet ha samtycke från Hyrenbostad.se. Eventuell tvist löses av bolagsjurist och allmän domstol.

Regler om information som publiceras på Hyrenbostad.se

Användarprofiler är personliga och det är inte tillåtet att sälja, ge bort eller dela dem med andra personer.
Information som publiceras på Hyrenbostad.se är skyddad av upphovsrättslagstiftningen.

Det är förbjudet att använda eller publicera information från Hyrenbostad.se. Kopiera data eller "Crawla" information för användning i ett annat företag är heller inte tillåtet. Användning av bilder, telefonnummer eller andra sätt att kontakta fastighetsägaren är förbjudet och skyddas av upphovsrättslagstiftningen.

Datasäkerhet

Alla servrar med lagrad information finns hos TDC Hostings krypterade anläggningar i Århus (Danmark).

Personlig information

Information du delar med Hyrenbostad.se är privat och kommer inte att säljas eller delas med andra företag utan ditt medgivande. Du ansvarig för att hålla din personliga information och kontaktuppgifter uppdaterade hela tiden.

Betalningar över internet

Alla betalningar görs genom en krypterad dataanslutning mellan Hyrenbostad.se och DIBS. Av säkerhetsskäl så lagras inga betalkorts uppgifter av Hyrenbostad.se efter medlemskapets utgång.

Inköp av produkter

Vid köp av en produkt hos Hyrenbostad.se erhålles information som räknas som en värdehandling. Därför kan du inte returnera produkten efter att ha köpt den. Har du några frågor angående köp kontakta vänligast vår kundservice.

Nyhetsbrev och annan e-post

Som medlem hos Hyrenbostad.se godkänner du automatiskt reklam i våra nyhetsbrev, samt övrig e-post. Du får endast e-post från oss enligt dina e-postinställningar på webbplatsen. Vi delar inte din e-post med externa företag.

Support vid missnöje

Kontakta alltid kundtjänst om du har ett support ärende, eller är missnöjd med något rörandes Hyrenbostad.se.

Friskrivningsklausul

Hyrenbostad.se ansvarar ej för förlorad information vid en ev. krasch av hårdvara, strömavbrott, ändring av lagstiftning, terrorism, krig, virus, hacking, strejk, bojkott eller ämnen som Hyrenbostad.se inte har kontroll över.

Om du inte reglerna följs hos Hyrenbostad.se, kan vi radera ditt användarkonto utan förvarning.

Våra utskick av e-post samt anmälan och avanmälan

När du skapar ett användarkonto på Hyrenbostad.se så godkänner du samtidigt att Hyrenbostad.se kan att skicka e-post till dig. Våra utskick av e-post kan innehålla tips om lediga hyresbostäder, samt andra viktiga servicemeddelanden. E-postprenumerationen kan när som helst avbrytas via en textlänk i botten på e-postmeddelandet, eller genom att gå in på "Mitt konto" när du är inloggad på Hyrenbostad.se.

Ändring av villkor

Hyrenbostad.se kan ändra villkoren för användning utan vidare förvarning. Senaste uppdatering gjordes 08 juni 2016.