• Rum
  • Lägenhet
  • Hus/villa
  • Bostad att dela
  • Stugor
  • Bytesbostad
Det kommer ca 39 nya bostäder om månaden som passar dina kriterier.

11 lediga bostäder i Leksand

Hitta en hyresbostad i Dalarna. Dalarna är till ytan lika stort som Belgien, fast här bor knappt ca. 300 000 invånare jämfört med de ca. 10,5 miljoner invånarna boendes på samma yta i Belgien. Geografiskt domineras Dalarna centralt av sjön Siljan, som bildades av ett meteoritnedslag för ungefär 360 miljoner år sedan, och av älvarna Västerdalälven och Österdalälven som flyter ihop och bildar Dalälven. Landskapets delar i norr är mest fjäll med den vidsträckta Orsa finnmarken. De största städerna i Dalarna är: Avesta, Borlänge, Falun, Hedemora, Ludvika, Säter. Bostadssökande letar oftast efter hyreslägenheter, hus eller radhus att hyra i Dalarna. Det finns goda möjligheter att hitta lediga hyreslägenheter i Dalarna, oavsett om du letar efter studentbostäder eller en lägenhet att dela med någon.
Hittade du inte vad du letade efter? Få meddelande med nya matchningar.

Vad kostar en hyresbostad i Leksand?

En hyresbostad i Leksand kostar i genomsnitt 6 599 kr/mån. Lägenheter ligger mellan 1 000 kr/mån och 10 689 kr/mån, medan rum och hus ligger mellan 1 900 kr/mån och 16 900 kr/mån.

Hur många hyresbostäder finns det just nu i Leksand?

Just nu hittar du 13 lediga hyresbostäder i Leksand. Med en bredare sökning hittar du 2.243 hyresbostäder i Dalarna.

Hur många lägenheter, hus och rum finns att hyra i Leksand?

Hyrenbostad har just nu 7 lägenheter, 2 hus och 1 rum att hyra i Leksand. Du kan också se alla hyresbostäder i Leksand.

Hur hittar jag snabbt en bostad att hyra i Leksand?

Sök brett på t.ex. 3-rumslägenheter, 4-rumslägenheter, 3-rums hus eller villa, 5-rums hus/villa, rum bytestbostad eller sommarhus. Även om du letar efter låg hyra, så sök inte för smalt. Följ dessa råd för att hitta många lediga bostäder i Leksand.