• Rum
  • Lägenhet
  • Hus/villa
  • Bostad att dela
  • Stugor
  • Bytesbostad
Det kommer ca 204 nya bostäder om månaden som passar dina kriterier.

70 lediga bostäder i Boden

Hitta en hyresbostad i Norrbotten. Norrbotten är landskapet i nordostligaste Sverige och gränsar till Lappland i väst, Finland i öst och Västerbotten i Söder. Ytan är på 26 671 km², och folkmängden ligger på ca. 195.000 invånare, vilket resulterar i att varje invånare i snitt har 7,3 km² per person. De större städerna är Luleå, Boden, Haparanda, Piteå, Älvsbyn, Kalix, Övertorneå, Pajala och Överkalix. Här kan man besöka Norrbottens museum och här ligger också LTU - Luleå tekniska universitet Bostadssökande letar oftast efter hyreslägenheter, hus eller radhus att hyra i Norrbotten. Det finns goda möjligheter att hitta lediga hyreslägenheter i Norrbotten, oavsett om du letar efter studentbostäder eller en lägenhet att dela med någon.
Läser in...

Vad kostar en hyresbostad i Boden?

En hyresbostad i Boden kostar i genomsnitt 11 411 kr/mån. Lägenheter ligger mellan 1 188 kr/mån och 45 000 kr/mån, medan rum och hus ligger mellan 1 488 kr/mån och 80 000 kr/mån.

Hur många hyresbostäder finns det just nu i Boden?

Just nu hittar du 71 lediga hyresbostäder i Boden. Med en bredare sökning hittar du 2.243 hyresbostäder i Norrbotten.

Hur många lägenheter, hus och rum finns att hyra i Boden?

Hyrenbostad har just nu 38 lägenheter, 31 hus och 1 rum att hyra i Boden. Du kan också se alla hyresbostäder i Boden.

Hur hittar jag snabbt en bostad att hyra i Boden?

Sök brett på t.ex. 3-rumslägenheter, 4-rumslägenheter, 3-rums hus eller villa, 5-rums hus/villa, rum bytestbostad eller sommarhus. Även om du letar efter låg hyra, så sök inte för smalt. Följ dessa råd för att hitta många lediga bostäder i Boden.