• Rum
  • Lägenhet
  • Hus/villa
  • Bostad att dela
  • Stugor
  • Bytesbostad
Det kommer ca 309 nya bostäder om månaden som passar dina kriterier.

64 lediga bostäder i Varberg

Bostadsförmedlingen Hyrenbostad.se hjälper dig som vill hyra bostad i Varbergs kommun! Vi listar lediga lägenheter i Varberg till dig som vill hyra lägenhet i Varberg, och andra bostäder i Varberg till dig som vill hyra hus i Varberg. Mitt emellan Göteborg och Halmstad ligger Varbergs kommun. Här bor drygt 63 000 personer av vilka ca 35 000 bor i centralorten Varberg. Andra orter i kommunen är bl.a. Tvååker, Veddinge och Bua. Vill du bo i Varberg och pendla till Göteborg tar det ca 40 minuter med tåg från Varberg station, och pendlar du till Halmstad tar det omkring 30 minuter. Vill du längre söderut tar det cirka 2,5 timmar med tåg till Malmö. Järnvägsstationen ligger precis vid hamnen vid Kattegat varifrån du bland annat kan ta färgan till Danmark. På andra sidan om stationen ligger Varbergs centrum. Här ligger många restauranger och kaféer och såklart också en del butiker - både de stora kedjorna och mindre lokala butiker. Vid Varbergs torg ligger utöver många barer också Varbergs kyrka. I centrum ligger många låghus med lägenheter att hyra i olika storlekar: här finns lägenheter med 1 rum och kök, 2 rok, 3 rok samt 4 rok och större. Norr om centrum ligger Norrdal och den gamla stadsdelen Brunnsberg. Här ligger många lägenheter i låghus precis vid sidan av Brunnsbergsskogen där det finns motionsspår med elljus. Öster om Brunnsberg ligger Håsten där det också ligger många lägenheter i radhus och småhus. Norr om Brunnsberg och Håsten ligger Lugnet. På Lugnet ligger villor med trädgårdar och radhus, en del av bostäderna nybyggda. Det går fina cykelstigar genom hela stan, så du kan lätt ta dig från Lugnet till city på 10 minuter. Vid Lugnet ligger handelsområdet Lassabacka. Norr om Lugnet ligger det nybyggda området Göingegården. Här är bostäderna mycket varierade: du hittar både radhus, villor och hyresätter här! I den östra delen av staden ligger Karlberg och Träslöv. Här ligger det till den största delen villor. Sydväst om dessa ligger Mariedal och Sörsedammen (Sörse) som båda är populära bostadsområden. Här ligger parken Påskbergsskogen och ett antal skolor och förskolor. Det finns generellt gott om både förskolor och grundskolor i kommunen, och i allt fem gymnasieskolor. Längre söderut ligger Breared, en stadsdel som byggs ut i nuläget. Här hittar du både radhus, höghus och andra boendeformer. Vid Breareds torg ligger ett litet handelsområde med affärer och vård. I Hästhaga lite västerut finns både hyresrätter och andra hyreslägenheter. Ännu lite längre söderut ligger Apelvikshöjd. I området finns mestadels villor, och längs med kusten ligger bad- och fritidsområdet Apelviken med en lång fin strand. Har du tur kan du hitta en bostad med utsikt över havet här. Varberg är en spa-ort dit många kommer för att bada i något av stadens många badhus eller i havet, och njuta av lugnet. Här finns även en del fritidshus att hyra om sommarsäsongen. Varbergs kommun gränsar till Falkenbergs kommun, Kungsbacka kommun och Marks kommun.
Läser in...

Vad kostar en hyresbostad i Varberg?

En hyresbostad i Varberg kostar i genomsnitt 8 052 kr/mån. Lägenheter ligger mellan 2 411 kr/mån och 36 000 kr/mån, medan rum och hus ligger mellan 3 700 kr/mån och 27 264 kr/mån.

Hur många hyresbostäder finns det just nu i Varberg?

Just nu hittar du 226 lediga hyresbostäder i Varberg. Med en bredare sökning hittar du 2.243 hyresbostäder i Halland.

Hur många lägenheter, hus och rum finns att hyra i Varberg?

Hyrenbostad har just nu 52 lägenheter, 8 hus och 3 rum att hyra i Varberg. Du kan också se alla hyresbostäder i Varberg.

Hur hittar jag snabbt en bostad att hyra i Varberg?

Sök brett på t.ex. 3-rumslägenheter, 4-rumslägenheter, 3-rums hus eller villa, 5-rums hus/villa, rum bytestbostad eller sommarhus. Även om du letar efter låg hyra, så sök inte för smalt. Följ dessa råd för att hitta många lediga bostäder i Varberg.