Hyrenbostad.se
Kontakta hyresvärd
Skaffa PlusPaket från 39 kr
Lägenhet, Inlandsgatan, 44239 Kungälv. Här kliver du in i en välplanerad lägenhet med vitmålade väggar och ekparkett.

De båda sovrummen har skjutdörrsgarderober för god förvaring.

Köket har en öppen planlösning.

Ett välutrustat kök från Marbodal med vita luckor och stilrena stålhandtag som är utrustat med 2 st rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt och mikro från Bosch.

Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum med golvvärme med toner i vitt och grått. Här finns bekvämligheter som tvättmaskin/torktumlare, handdukstork, duschdörrar i glas som lätt viks undan för att skaffa mer utrymme, kommod och spegel med belysning.

Inflytt beräknas till sommaren/hösten 2018. Exakt datum kommuniceras närmare inflytt. Dock senast 3,5 månader innan.

Planritning finner du under fliken dokument.

Kungälv erbjuder motionsspår, rikt idrottsliv, gymkedjor, sjukhus, gymnasieskola, ett flertal låg- och mellanstadium samt förskolor.

Omgivning
Omgivningarna blir gröna med gårdar och parkstråk. Området får en tydlig miljöprofil där det ska vara lätt att göra miljösmarta val i vardagen. Bostäder och handelsanläggning byggs med så liten miljöpåverkan som möjligt. I det färdiga området ska det vara lätt att göra miljösmarta val. På Kongahälla blir det enkelt att källsortera, det satsas på energisnåla lösningar och på goda möjligheter att åka kommunalt eller cykla.
En grön stadsdel, helt enkelt.

I närheten av området ligger Fontinberget som är kungälvsbornas populära rekreationsområde med promenadstråk och vackra utsiktsplatser bl. a. från den välkända Kärleksstigen. I området finns motionscentral, elljusspår, motionsspår med varierande längder och Bohusleden passerar genom området. Bohus Fästning är en unik medeltida borg med karaktär och 700 år av nordisk historia bakom sig och är alltid spännande att besöka.

Kommunikationer
Närheten till E6, den utbyggda kollektivtrafiken och det nya cykelvägnätet kortar avståndet till andra delar av staden, Göteborg och hela regionen. Närheten till det nya resecentrumet med gångavstånd från fastigheten gör att det går lätt att ta sig hit med kollektivtrafiken från Göteborg och övriga regionen. Med en turtäthet på 5 minuter och en restid på ca 25 minuter tar du dig snabbt in till Göteborgs stadsliv med bussen, bland annat med Grön express. På samma tid kan du ta dig till Marstrands salta bad och hamnliv.

Service
Här byggs ett större, modernt köpcentrum tvärs över gatan med all tänkbar service. Livsmedelsbutik, kläd- och inredningsbutiker, service, friskvård och restauranger. Köpcentret beräknas vara klart våren 2019 med många etablerade stora kedjor. Gångavstånd till Ica-Maxi och Kungälvs sjukhus samt vårdcentral

Parkering
P-plats i garage. Går att hyra via Kungälvs kommun. Garaget är beläget ett stenkast från fastigheten.
Användare som har kollat denna bostad har även kollat dessa:
close
close

Skapa din BostadsAgent med en av de följande alternativen

Din BostadsAgent är nu skapad
Skapa med Google
Eller fyll i följande alternativ:
Din BostadsAgent är nu skapad
  • Skapa en BostadsAgent
close
nya bostäder direkt till din mail
Upplever du något fel på sidan?