Bostaden är tyvärr uthyrd, men du kan fortsätta med din bostadssökning här:

3 rums bytesbostad på 71 m²

5 891 kr.
Obegränsat
Bytesbostad
Lerum
71
3 rum

Bytesbostad, Ekeredsvägen, 44350 Lerum.


[b]Lägenheten[/b]
Nu kan vi erbjuda en mycket välvårdad och fin trerumslägenhet i populära radhusområdet Almekärr. Kaklat badrum med dusch och blå plastmatta på golvet. Ljusa tapeter i lägenheten. Parkett i kök, vardagsrum samt ett av sovrummen. I hyran ingår öppen bilplats med motorvärmaruttag. Kostnad för vatten, värme, hushållsel  och renhållningsavgift tillkommer. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 178 kronor per månad i rabatt.

[b]Området[/b]
Almekärr är ett fint parhusområde med radhuskänsla högt upp på platån ovanför Lerums centrum. Naturnära och lugnt.I Lerum finns det bla. affär, bank, apotek, vårdcentral, vattenpalats. Buss finns ner till Lerums centrum där pendeltåg går till Göteborg och Alingsås.

[b]Området[/b]
Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka bådelägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du självkan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har dumöjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffadiskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem. Läs mer om Personliga hem

  • Förskottshyra: Kontakta hyresvärd
  • Deposition: Kontakta hyresvärd
  • Drift: Kontakta hyresvärd
  • Ledig: Snarast
  • Publicerad: 19. juni 2018
  • Kan vara tillåtna - fråga hyresvärden
  • Ärendenummer: 583057
nya bostäder direkt till din mail