Hyrenbostad.se
Kontakta hyresvärd
Skaffa PlusPaket från 39 kr
Önskas:
Då det rör sig om en bytesbostadsannons, har hyresvärden följande önskemål till bytesbostaden:
Hyra: Allt av intresse
Bostadstyp: Allt av intresse
Område: Allt av intresse
Boyta: Allt av intresse
Antal rum: Allt av intresse
Finnes:
Bytesbostad, Bergsslingan, 44336 Lerum.
[b]Lägenheten[/b]
Nu finns en trea ledig i ett av de trevliga parhusen i Norra Hallsås, som stod inflyttningsklar 2013. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen. Ekparkettgolv i hela lägenheten. Ljusa väggar i hela lägenheten. I köket är det vita luckor, diskmaskin, grå bänkskiva och rostfria vitvaror. Badrummet har helkaklade väggar i vitt med en mörk fondvägg och duschväggar i glas. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare och en praktisk bänk. Innan du stiger in i lägenheten finns ett utrymme, ett vindfång, där kan du hänga av dig våta kläder och även ha en del förvaring. I lägenheten finns en klädkammare och garderober i hallen. I hyran ingår en beräknad förbrukning av varmt och kallt vatten. Är du sparsam blir dina kostnader lägre i annat fall högre. Angiven hyra är för 2016, hyran för 2017 är under förhandling. Tidigare inflyttning är möjlig.

[b]Området[/b]
I Norra Hallsås har ett helt nytt område vuxit fram. Kommunens intentioner för området har varit att bygga på naturens villkor. Så lite ingrepp som möjligt ska göras i naturen. Norra Hallsås är för dig som tycker att spännande arkitektur är viktigt. För barnen finns det en fin naturlekplats en bit ifrån Förbos hus Höjdpunkten. Parkering finns att hyra, men du måste inte ha bil. Bussen går ända upp i området och tåget går både till Göteborg och Alingsås. Det är inte långt till Lerums centrum. I området har Almens äventyrsförskola startat med ett spännande koncept. De har en hemsida där de berättar om sin verksamhet.

[b]Området[/b]
Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem. Läs mer om Personliga hem
Regler för bostadsbyte:
• Du måste bo i en hyresbostad
• Efter 12 månader har du rätt att bytta din bostad (om din hyresvärd godkänner ett byte)
• Du kan göra ett bostadsbyte oavsett ägare av bostaden/fastigheten
• Du kan endast byta med andra hyresgäster
Mer information om bostadsbyte:
Hyresnämnden, Bostadsbyte
close
close

Skapa din BostadsAgent med en av de följande alternativen

Din BostadsAgent är nu skapad
Skapa med Google
Eller fyll i följande alternativ:
Din BostadsAgent är nu skapad
  • Skapa en BostadsAgent
close
nya bostäder direkt till din mail
Upplever du något fel på sidan?