Bostaden är tyvärr uthyrd, men du kan fortsätta med din bostadssökning här:

3 rums bytesbostad på 74 m²

7 132 kr.
Obegränsat
Bytesbostad
Mölndal
74
3 rum

Bytesbostad, Gundefjällsgatan, 43151 Mölndal.


[b]Närområdet[/b]
På andra våningen i ett tvåvåningshus ligger dennavälplanerade lägenhet. Det är ljusa målade väggar,induktionsspis och ekluckor i köket. Parkettgolv i vardagsrum och hall. Vitt kakelpå väggarna i badrummet, badkar och ljusblå plastmatta. Sovrummet har gråväggar och ljudbrun matta. Balkongen ligger i soligt söderläge. Till lägenhetenhör två förråd. Ett kall och ett varmförråd. Det är nära till tvättstugan.  Du får rabatt på hyran för att du själv skakunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla ellertapetsera gör du en beställning hos oss. I vår prislista ser du vadmånadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kronorper månad i rabatt.

[b]Området[/b]
Övre Balltorp är ett trevligt barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. Området ligger mycket avskilt och lugnt vid en återvändsgata med stora skogsområden väster om området.

[b]Området[/b]
Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.Läs mer om Personliga hem

  • Förskottshyra: Kontakta hyresvärd
  • Deposition: Kontakta hyresvärd
  • Drift: Kontakta hyresvärd
  • Ledig: Snarast
  • Publicerad: 17. december 2018
  • Kan vara tillåtna - fråga hyresvärden
  • Ärendenummer: 574370
nya bostäder direkt till din mail