Hyrenbostad.se

Bostaden är tyvärr uthyrd, men du kan fortsätta med din bostadssökning här:

Lägenhet, Varbergagatan, 70351 Örebro.
Trappuppgången
Huset totalrenoveras under hösten 2013. Badrum och kök blir helt ombyggda med nya vitvaror. Ny hyresgäst får möjlighet att välja golv, tapeter, kakel m m


Närområdet
Området byggdes 1962-66 och här finns drygt 1600 lägenheter. Husen består av tre- eller fyravåningshus och merparten av lägenheterna har balkong eller uteplats. I vissa uppgångar finns det hiss. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1 rum och kokvrå upp till sex rum och kök.


Området
I Varberga är det aldrig långt till grönskan. Gårdarna är lummiga och har gott om utrymme för både stora och små. Längs med området sträcker sig rymliga gräsmattor, som möts av Varbergaskogen - populär bland svampplockare och motionärer. Utomhusbadet erbjuder svalka och lek. I Varbergaparken ordnas underhållning sommartid. Varberga torg är en trevlig mötesplats där du har ett brett serviceutbud och hyresvärds bovärdskontor. I centrum finns dessutom ett aktivitetshus med förenings- och kulturaktiviteter för de flesta åldrar. Varberga ligger 3,5 km från centrala Örebro, ca 15 minuters restid med buss eller cykel. Garage och parkeringsplatser finns att hyra.

Användare som har kollat denna bostad har även kollat dessa:
close
close

Skapa din BostadsAgent med en av de följande alternativen

Din BostadsAgent är nu skapad
Skapa med Google
Eller fyll i följande alternativ:
Din BostadsAgent är nu skapad
  • Skapa en BostadsAgent
close
nya bostäder direkt till din mail
Upplever du något fel på sidan?