Bostaden är tyvärr uthyrd, men du kan fortsätta med din bostadssökning här:

2 rum och kök uthyres på Norrmalm!

5 000 kr.
Obegränsat
Lägenhet
Stockholm
70
2 rum

Lägenhet, 10005 Stockholm.

Denna ljusa 2-rumslägenhet. Hon har en mycket stor och välsittande 32 m² vardagsrum med öppet kök, ett stort sovrum 18m ². Lägenheten ligger på den soliga södra sidan. I vardagsrum och sovrum är hög kvalitet, massiv ek golv. De cirka 6m ² badrum med badkar och dusch är helkaklat. Bricka och hårtork anslutning ligger i badrummet. Golv till tak windows, elektriska fönsterluckor, telefon / TV / Internet i vardagsrummet och sovrum, modernt digital säkerhet låssystem och ett stort förråd som kan nås från korridoren är trevlig att göra så att du kan slappna av och känna sig bekväma. Det är möjligt att hyra enskilda parkeringsplatser i garaget. I källaren ligger intill källaren, cykel och barnvagn rum och torkrum.

Lägenheten är i ett perfekt skick.

Köket var avsedd att vara öppen för vardagsrummet och med en hög kvalitet, modernt utrustat kök Plana (blank vit och rostfritt stål, mörka bänkskivor) utrustade. Följande inbyggda vitvaror är integrerade i mynta Kök: Fullt integrerad diskmaskin (Gaggenau), ugn och spis (Miele), huv (Constructa), kyl-frys (Constructa) Ausziehschränke. Frisläppandet av hela köket, inklusive
Om du är intresserad, även kommer den vita vardagsrummet vägg ersätts med glas skåp.
10min gångväg till T-Centralen, Arlanda Express och DownTown city shopping ner via Drottninggatan.
T-bana Rådmansgatan.
Lugnt område med en grönskande park "Tegnérlunden" utanför porten.
I kvarteren en 7-24butik, mataffär, bagerier, caféer och många bra restauranger tex Grill, Köttbaren, Rolfs Kök, Devil Sushi, Supper mfl.

  • Förskottshyra: Kontakta hyresvärd
  • Deposition: Kontakta hyresvärd
  • Drift: Kontakta hyresvärd
  • Ledig: Snarast
  • Publicerad: 25. maj 2019
  • Kan vara tillåtna - fråga hyresvärden
  • Ärendenummer: 383789
nya bostäder direkt till din mail

Användare som har kollat denna bostad har även kollat dessa: