Hyrenbostad.se
Kontakta hyresvärd
Skaffa PlusPaket från 39 kr
Lägenhet, 10005 Stockholm. Mycket fräsch o charmig etta mitt i city med källarförråd.

Nyrenoverad modern lägenhet om 24kvm mitt i city med många caféer och affärer direkt utanför porten. Stor COOP mataffär med uppdaterat mat-sortiment för stadsboende.
Lägenheten har en egen uteplats med café bord och två stolar. Rummet har kvalitets bäddsoffa och satsbord. Matbord med två stolar (ytterligare två stolar i källarförråd). Byråer för förvaring samt en integrerad klädgarderob.
Köket är helt nyrenoverat med varmlufts ugn, utdragbar spisfläkt, 2 zon induktionshäll. Kylskåp med glasdörr. Kaffemaskin, elvisp, stavmixer. Köksbänkskiva av oljad ek. Köksluckorna i högblankfinish. Köksgolvet är vit Carreramarmor plattor. Övriga utensilier av mycket god kvalitet. Även glas och tallrikar och uppläggningsfat/skålar i stor mängd och av hög kvalitet. Spotlights under väggskåp och hylla samt lampor ovan väggskåp, alla med dimmerfunktion.
Hall och rum är brunoljad och mattlackad parkett. Gott om eluttag, Samsung tv, wii-fii ingår. Loftsäng 120cm med ny bäddmadrass, täcke, kuddar. Spots under loftsäng. Taklampa och fönsterlampor finns. Mörkläggningsrullgardin. Ergorapido dammsugare.

Terrakotta kaklat badrum med golvvärme och handduksvärmare. Generöst med spegelbadrumsskåp med integrerad belysning och handfat på badrumskommoder med förvaringshyllor. Takdusch med separat handdusch. Glasduschvägg. Hall med Edblad kromad väggstol.
Närliggande stor tvättstuga med många lediga tvättider. Källarförråd.
Nyinstallerade säkerhetsdörrar till alla lägenheter med fantastisk ljudisolering.
Värme, el, wii-fii, vatten ingår i hyran.

Fakta och detaljer
- Dusch
- Hiss
- Bredband
- Bottenvåning
Uthyres endast på företagskontrakt
Hyresobjektet uthyres möblerat
Användare som har kollat denna bostad har även kollat dessa:
close
close

Skapa din BostadsAgent med en av de följande alternativen

Din BostadsAgent är nu skapad
Skapa med Google
Eller fyll i följande alternativ:
Din BostadsAgent är nu skapad
  • Skapa en BostadsAgent
close
nya bostäder direkt till din mail
Upplever du något fel på sidan?