Hyrenbostad.se
Kontakta hyresvärd
Skaffa PlusPaket från 39 kr
Lägenhet, 10005 Stockholm. Härlig lägenhet, Fridhemsplan, 3:e våningen med balkong. En vikväg avgränsar sovrum från vardagsrum. Plats för två (par). Bra förvaringsutrymmen, stor garderob. Fantastisk innergård, fontän + grillplats. Gångavstånd tunnelbana.

Vi har en superfin 1,5-rums bostadsrätt (40 m2) på Fridhemsplan i centrala Stockholm som vi tänker hyra ut i ett år, med möjlighet till förlängning.

Lägenheten är verkligen härlig med balkong på tredje våningen. De 40 kvadratmeterna är väl disponerade – det stora rummet är avdelat med en vikbar vägg och hylla vilket delar upp rummet i två delar. På ena sida finns en soffa, soffbord, TV samt utgång till balkong, och på andra sidan ett mysigt sov-krypin (plats för ett par). Det finns två rymliga förvaringsutrymmen, ett i sovrummet och ett i hallen. Dessa kan användas som garderober, med plats för både skor och kläder för två personer. Lägenheten är väl utrustad med allt man kan tänka sig behöva så som diskmaskin, mikrovågsugn, te- & kaffekokare, porslin, bestick, dammsugare, kyl/frys och strykjärn.

Det finns en fantastisk och lummig innegård med fontäner och grillplats som hör till föreningen. Du kommer ha gångavstånd till Fridhemsplans gröna och blåa tunnelbana, samt flera bussar.

Fakta och detaljer
- Diskmaskin
- Dusch
- Hiss
- Balkong
- Bredband
- Kabel-TV
Uthyres endast på företagskontrakt
Hyresobjektet uthyres möblerat
Användare som har kollat denna bostad har även kollat dessa:
close
close

Skapa din BostadsAgent med en av de följande alternativen

Din BostadsAgent är nu skapad
Skapa med Google
Eller fyll i följande alternativ:
Din BostadsAgent är nu skapad
  • Skapa en BostadsAgent
close
nya bostäder direkt till din mail
Upplever du något fel på sidan?