Hyrenbostad.se
Kontakta hyresvärd
Skaffa PlusPaket från 39 kr
Hus/villa, 18100 Lidingö. Enplansvilla som har fyra rum och kök ca 120 kvadrat. Uthyres ett år i taget, med möjlighet till förlängning. Vardagsrum med braskamin och utgång till altan och trädgård. Ett stort sovrum och två mindre. Rymligt kök som är fullt utrustat. Ett stort badru

Enplansvilla som har fyra rum och kök ca 120 kvadrat. Uthyres ett år i taget, med möjlighet till förlängning.
Vardagsrum med braskamin och utgång till altan och trädgård. Ett stort sovrum och två mindre. Rymligt kök som är fullt utrustat. Ett stort badrum med toalett, badkar och separat dusch samt en gästtoalett. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

På husets entrésida finns ytterligare en uteplats med eftermiddags och kvällssol. Stor parkering med plats för tre-fyra bilar. Huset ligger tvåhundra meter från en hamn för fritidsbåtar och en strand. Ca fem minuters promenad till buss och tåg samt båtbrygga för Vaxholmsbåtarna. Närhet till skolor och grönområden.

Huset uthyres omöblerat eller delvis möblerat, det finns idag en dubbelsäng och en enkelsäng. I hyran ingår V/A, sophämtning och larm. Förskottshyra två månader samt en disposition på en månadshyra.

Fakta och detaljer
- Diskmaskin
- Tvättmaskin
- Torktumlare
- Dusch
- Badkar
- Balkong
- Öppen spis
- Parkering
Uthyres endast på företagskontrakt
Användare som har kollat denna bostad har även kollat dessa:
close
close

Skapa din BostadsAgent med en av de följande alternativen

Din BostadsAgent är nu skapad
Skapa med Google
Eller fyll i följande alternativ:
Din BostadsAgent är nu skapad
  • Skapa en BostadsAgent
close
nya bostäder direkt till din mail
Upplever du något fel på sidan?