Hyrenbostad.se
Kontakta hyresvärd
Skaffa PlusPaket från 39 kr
Lägenhet, 10005 Stockholm. Mycket fin 1:a uthyres då jag ska resa utomlands 6 månader.Lägenheten är mycket ljus, fräsch och har en generös takhöjd på 3,60 m som skapar en rymlig känsla. Uthyres fullt möblerad och med gott om förvaring. Hyran inkluderar tv, internet & el.

Jag hyr ut min fina 1:a i 6 månader då jag kommer att resa utomlands. Möjlighet till förlängning. Lägenheten är mycket ljus, fräsch och har en generös takhöjd på 3,60 m som skapar en rymlig känsla. Vackra bevarade detaljer såsom gamla dörrar, dekorativa socklar, djup fönsternisch och fönsterbänk av marmor. Uthyres fullt möblerad och med gott om förvaring. Hyran inkluderar tv, internet och el.

Lägenheten är perfekt belägen i stadens hjärta. Östermalms Saluhall ligger alldeles i närheten samt Sturegallerian och Stureplan med dess utbud av restauranger, butiker och nöjen. En promenadväg bort finns Djurgården med härlig natur och fina promenadstråk. I närheten finns även Humlegården. Goda kommunikationer med Östermalms tunnelbanestation samt innerstadsbussar.

Jag söker en pålitlig och ordningsam person. Juridisk person accepteras.

Fakta och detaljer
- Tvättmaskin
- Torktumlare
- Dusch
- Hiss
- Bredband
- Kabel-TV
- Bottenvåning
Uthyres endast på företagskontrakt
Hyresobjektet uthyres möblerat
Användare som har kollat denna bostad har även kollat dessa:
close
close

Skapa din BostadsAgent med en av de följande alternativen

Din BostadsAgent är nu skapad
Skapa med Google
Eller fyll i följande alternativ:
Din BostadsAgent är nu skapad
  • Skapa en BostadsAgent
close
nya bostäder direkt till din mail
Upplever du något fel på sidan?